ponedjeljak, 14. travnja 2014.

NIVEA 3u1 Micelarna voda

U zadnje vrijeme vlada prava pomama za micelarnim vodama, u zadnjih godinu, dvije samo se o tome čita i piše što je dovelo do toga da su raznorazni brandovi požurili što prije izbaciti na tržište svoj primjerak i tako nama kupcima podarili veću slobodu prilikom kupovine i izbora. Prva micelarna koju sam otkrila i koristila je bila od Bourjois i tek nakon dosta bočica sam krenula dalje na Bioderminu, zatim na Lorealovu, Garnierovu i sad sam došla i do Nivee :). Moram priznati da je Nivea marka koju jako volim, mi smo sve vjerujem odgajane na njihovim proizvodima, svatko od nas zna nekoga tko se kune u djelotvornost obične plave kreme za bore, a meni osobno kod ove marke je najdraži miris :D. Obožavam taj miris njihovih proizvoda koji me vraća sto godina unatrag, a i van toga moram priznati da sam poprilično zadovoljna sa svim njihovim proizvodima što sam probala (osim flastera za čišćenje pora). Još sam mlada tako da se ne mogu kuniti u djelotvornost njihovim kreme protiv bora ali što se tiče njege tijela, a i čišćenja lica sasvim dobro obavlja svoj posao. Kako je ovo prvenstveno post o micelarnoj otopini onda ćemo se vratiti na nju :).

Prvo moram reći kako mi je Lorealova micelarna bila djelotvorna no poprilično me isušivala, svaki put nakon što bih očistila oči i područje oko očiju počelo bi peckanje i zatezanje te je to bio razlog da sam prešla na Garnierovu koja mi isto nije sad nešto wow da razmišljam o ponavljanju kupovine. Onda sam prije dva, tri tjedna ugledala reklama za Niveinu micelarnu i odlučila Garnierovu što prije povući u mirovinu :).



Što kaže Nivea:

Micelarna otopina za čišćenje 3 u 1 čisti, uklanja make-up i hidratizira, sve u jednom koraku. Zahvaljujući inovativnoj micelarnoj tehnologiji, čišćenje je posebno blago, a istodobno izuzetno učinkovito. Ne sadržava mirise, boje ni parabene.

  • NIVEA 3 u 1 micelarna vodica za sve tipove kože čisti, uklanja make-up s lica i područja oko očiju i hidratizira, sve u jednom koraku. Njegujuća formula s dekspantenolom i uljem sjemenki grožđa:
    • dubinski čisti zahvaljujući ekstra učinkovitom, a istodobno blagom kompleksu
    • hidratizira i osvježava kožu
    • ne sadržava parabene, boje, mirise ni alkohol.

    Kako djeluje

    Čisti izrazito blago, a istodobno je iznimno učinkovita. Zahvaljujući micelarnoj tehnologiji, nije potrebno ispiranje i ne utječe na prirodni zaštitni sloj kože. Miceli djeluju kao magnet: nakon nanošenja pomoću pamučne vatice, privlače masnoće i šminku, ali ne i vodu. Osvježavajuća vodica nema dehidrirajući učinak na kožu i nema potrebe za dodatnim toniziranjem nakon njezine uporabe. 


Proizvod dolazi u pakiranju od 200 ml, cijena je 39 kn.


Moje skidanje šminke se sastoji od 3 glavna koraka, prvo micelarnom očistim oči, zatim suncokretovo ulje masiram u lice i nakon minute sve to skupa ispirem gelom za umivanje, dakle inače ne skidam micelarnom cijelo lice i nikad, ali stvarno nikada nisam ostavila micelarnu da mi stoji na licu i da mi to bude zadnji korak njege prije kreme. Na svakoj micelarnoj piše da je to sasvim dovoljno no eto ja moram isprati jednostavno sve to sa sebe da mi koža bude čista pa makar ta micelarna uklonila svaku česticu nečistoće s moga lica. Za potrebe posta skidala sam puder i kompletnu šminku lica s njime i to obavlja dobro. Inače kada volim neki proizvod ili kada me neki novi upotpunsti osvoji to dam svima do znanja, ovaj proizvod je samo dobar, on šminku lica skida u jednom potezu no na to smo se već sve navikle i zapravo to je postalo nešto što očekujemo od proizvoda ovakve vrste, a sad vezano za oči ostala sam poprilično razočarana. Maskaru ne skida dobro tj ne skida je lako, jednako kao i tuš, olovke te maybelline colour tattoo sjenila. Kada kažem da je ne skida dobro mislim na to da će vam trebati puno više proizvoda, vatica i vremena da postignete isti rezultat kao npr s Lorealovom. Veliki plus ovog proizvoda je to što ne isušuje ni najmnaje, ali na kraju dana kada se samo sjetim koliko bih trebala trljati oči (što pokušavam izbjegavati) da skinem maskaru nekako imam osjećaj da kožu tretiram na jednako loš način. Trebam napomenuti kako ja ne koristim vodootporne maskare pa mogu misliti muke da se to pokuša odstraniti :).


Ovu ću bočicu potrošiti do kraja jer je sasvim dobar proizvod, nježan je i ne isušuje, a sad za oči ću se snaći već nekako :D. Na kraju bih stavila Niveinu micelarnu ispred Lorealove i Garnierove na nekoj svojoj imaginarnoj ljestvici micelarnih, a vama koji tražite dobro uklanjanje šminke, a imate problema s isušivanjem lice preporučila bih Bourjois kao jeftiniju alternativu Bioderme.

Koristite li vi micelarne otopine, koja vam je najdraža? 














Broj komentara: 8:

  1. Za oči ti preporučujem Nivein losion za uklanjanje šminke za područje oko očiju, super je.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imala sam ga prije sto godina i bila sam jako zadovoljna s njim, neznam sad zasto sam ga uopce i prestala koristiti :)

      Izbriši
    2. Dobar dan, ja sam Josef Lewis, privatni kreditni zajmodavac koji daje zajam pojedincima, tvrtkama i vladinim ustanovama uz nisku kamatnu stopu od 2%. Znamo da postoji mnogo obitelji vani koje žive na plaćanju platiti ček i druge koji ne mogu brinuti o svojim financijskim obvezama i zbog toga smo ovdje za financijsku obnovu.

      Nudimo široki spektar financijskih usluga koji uključuju: Poslovno planiranje, Financije za poslovanje i razvoj, Nekretnine i hipoteke, Obveze za konsolidaciju dugova, Poslovni zajmovi, Privatni zajmovi, Home refinancing, Hotelski zajmovi, studentski krediti itd. ako ste zainteresirani za zajam i biti bez prevara.

      Email: progresiveloan@yahoo.com
      Tekst / poziv: +1 (603) 786-7565 hvala



      Izbriši
  2. Meni ni lorealova micelarna ne uspjeva skinut maskaru do kraja, koliko god trljala. Imam je još malo, pa prelazim na bourjois micelarnu koju već imam u zalihi. Ali bojim se da mi ni ona neće skidat maskaru, iako ne koristim vodootporne maskare.. Izgleda da ću morat preć na dvofazne skidače šminke oko očiju :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je bourjois micelarna bila taman, nije me isusivala, dobro je obavljala svoj posao skidanja sminke jedino je moja znatiželja jača od mene pa volim stalno probavati nove proizvode :)

      Izbriši
  3. odličan post, ne znam gdje ja živim, ali tek sad čujem za Niveinu micelarnu :)
    razumijem te zašto sve još dodatno ispereš s vodom i drugim sredstvima za skiadanje šminke, ni ja se ne bh zadržala samo na micelarnoj :) imaš zanimljivu rutinu šminkanja..
    preporučujem ti Mixa odstranjivač šminke, nježan je za oči, a stvarno učinkovit :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Slusam vec sto godina o mixa preparativi no nikako da konacno probam nesto od njih, imam previse stvari na zalihi kojih se prvo moram rijesiti no baciti cu oko :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Nudimo privatne, komercijalne i osobne kredite s vrlo niskim godišnjim kamatama od samo 2% u roku od godinu dana do 50 godina otplate bilo gdje u svijetu. Nudimo zajmove u rasponu od 5000 USD do 100 milijuna USD. Naši krediti su dobro osigurani za maksimalnu sigurnost je naš prioritet. Gubite li se spavati noću brinući se kako dobiti zakonitog zajmodavca? Brzete li nokte na brzo? Umjesto da vas udarimo, obratite se Markovom zajmu za zajmove (Usluge zajma) sada, stručnjacima koji pomažu u zaustavljanju zajma loše kreditne povijesti, kako biste pronašli rješenje koje pobjeđuje naša je misija. E-adresa: markmoelloanhouse@hotmail.com
    Kandidati moraju ispuniti sljedeći obrazac za kredit:
    OBRAZAC ZA PRIJAVU KREDITA
    Vaše ime i prezime *
    Tvoj email *
    Vaš telefonski broj *
    Vaša adresa *
    Tvoj grad *
    Država / pokrajina *
    zemlja *
    Seks *
    Datum rođenja *
    Imate račun? *
    Već ste se prijavili? *
    Potreban iznos zajma *
    Duljina zajma *
    Namjena zajma *
    Jeste li se prije * prijavili kod bilo koje kreditne kuće
    Pošaljite mi skeniranu kopiju vašeg osobnog dokumenta: *
    E-adresa zajmodavca: markmoelloanhouse@hotmail.com
    Pozdrav,
    Gospodin Mark Moel.
    markmoelloanhouse@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši