utorak, 6. svibnja 2014.

Favoriti mjeseca: Travanj



Moram priznati kako su mi uz new in postove favoriti mjeseca definitivno najdraža tema za čitanje, a i za pisanje naravno :). Poprilično sam znatiželjna osoba tako da uživam u gledanju što drugi kupuju, troše, vole... onda ako nađem kako s nekim dijelim ljubav preme nekim proizvodima odmah se osjetim bliže nekoj osobi, mislim znam da možda zvuči glupo ali vjerujem da me dosta vas razumije :D. Kod pisanja ovakvog tipa posta uvijek mi bude teško odlučiti kojem ružu ili rumenilu da dodijelim ovu laskavu titulu jer ih imam puno i mijenjam ih dosta često tako da što se tiće ruža i rumenila mogu reći da su mi to dnevni favoriti haha, da ih slikam danas, a ne prije par dana možda bi zvijezda posta bio ruby woo, a ne mad for magneta :D.

Kao što vidite pokušala sam biti razumna i ne pretjerivati s proizvodima




Loccitane Cerisier rouge je parfem kojega ćete vjerovatno do studenog gledati u mojim mjesečnim favoritima! Od kada sam ga dobila ne odvajam se od njega, miris je tako božanstven da ako se ikada nađete u blizini Loccitane dućana morate ući unutra i pogledati ovo malo čudo :D. Ranije sam već rekla kako jako loše opisujem mirise no mogu vam reći da se ovdje radi o mirisu crvene trešnje koji je lagan, prozračan i miriše kao proljetna livada. Od kada sam ga dobila svi moji drugi parfemi samo skupljaju prašinu na polici ;)




Stila in the light je također proizvod kojeg od rođendana nisam ispustila iz ruku, imala sam spremne slike nje dok je još bila nova i netaknuta no nažalost slučajno su bile izbrisane s laptopa :/. Slikala sam nove tako da možete već ovaj tjedan očekivati recenziju ove palete, a sve što ću za sada reći je da je volim i da nema looka kojeg ne možete postići s ovom paletom :)




Mac Dainty je moje prvo mac rumenilo i nakon skoro godinu dana što ga imam i što ga nisam štedila ono i dalje izgleda kao novo! Moram priznati da sam jako ljubomorna na sve cure u Srbiji što im se otvorila MAC poslovnica, nadam se da ćemo uskoro i mi biti takve sreće :D.

Beauty UK halo highlighter sam već recenzirala pa ću biti kratka,  koristim ga svakodnevno pa makar samo išla na kavu, daje suptilan, a opet tako lijep sjaj, za 30 kn ne možete naći bolje :D.




Maybelline color whisper je proizvod koji je razočarao mnoge moje prijateljice jer za cijenu od 64 kn zapravo dobijete malo pigmentiraniji balzam za usne no meni oni stvarno nisu tako loši jer njeguju usne. Uz ovaj imam još i coral ambition koji je bojom savršen ali moram priznati da bih voljela da su postojaniji na usnama. Boje u ponudi su prekrasne tako da je nemoguće odlučiti se za kupnju samo jednoga, a pošto nisu najpigmentiraniji proizvodi idealni su za neke prirodne lookove :)



Ecotools kist sam već spomenula u svom iHerb new in postu te i dalje stojim pri svojoj izjavi da je to najbolji kist za blendanje kojeg možete naći po pristupačnoj cijeni, savršeno radi posao, lako se pere i brzo suši te ne ispušta dlačice. Prije par tjedana u Mulleru sam kupila ovaj novi essence blending brush i moram priznati da sam sasvim zadovoljna njegovom izvedbom :). Imala sam prijašnju verziju ovog kista ali dlačice su mi jednostavno bile pregrube i grebale su mi kapke tako da sam ga spremila negdje sa strane :/. S ovime nemam tih problema, blag je, solidno blenda, ne ispušta boju ni dlačice te košta 13 kn :D. Svakako ga pogledajte :).


Sve što ću reći za Garnier bb kremu je wow! Imala sam još prije sto godina njihovu originalnu verziju bb kreme i bila mi je toliko užasna da nisam ni pomišljala na ponovnu kupovinu njihove verzije bb kreme no ova je stvarno odlična! Prekriva bolje već neki puderi, matira, postojana je... što više cura može poželjeti od ovakvog proizvoda :).

Essence korektor sam kupila čisto iz fore da ga probam jer je na tržištu već neko vrijeme i stvarno mi se dopao, pruža lagano prekrivanje što je meni najvažnije jer na sreću nemam problema s podočnjacima, obogačen je vitaminom a te blago posvijetli okoločno područje ;). Nisam primijetila da mi se uvlači u fine linije ispod oka, a cijena mu je 20 kn :). Ako ste u ranim dvadesetima te na sreću se još niste susrele sa Ženskim najgorim neprijateljem isprobajte :)



Catrice maskara idući tjedan dobiva vlastitu recenziju, koristim je od početka trećeg mjeseca i tek sad kada se malo posušila mogu reći da je stvarno dobar ulov. Efekt koji pruža za 26 kn nisam dobila ni od nekih maskara za preko 200 kn. Jedina zamjerka koju imam ne tiće se toliko maskare koliko se tiće Kozma, a to je da ćete teško naći ne otvaran primjerak -,-. 

Od kojeg proizvoda se vi niste odvajali prošli mjesec? :D



Broj komentara: 7:

  1. odlični favoriti! catrice sam i ja prije koristila,a onda mi se ambalaza počela raspadat,čep se očeo odvajt,no probala sam ija drugu njihovu maskaru, sve u svemu zadovoljna sam jer mi trepavice vole gotovo sve maskare :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dobar dan, ja sam Josef Lewis, privatni kreditni zajmodavac koji daje zajam pojedincima, tvrtkama i vladinim ustanovama uz nisku kamatnu stopu od 2%. Znamo da postoji mnogo obitelji vani koje žive na plaćanju platiti ček i druge koji ne mogu brinuti o svojim financijskim obvezama i zbog toga smo ovdje za financijsku obnovu.

      Nudimo široki spektar financijskih usluga koji uključuju: Poslovno planiranje, Financije za poslovanje i razvoj, Nekretnine i hipoteke, Obveze za konsolidaciju dugova, Poslovni zajmovi, Privatni zajmovi, Home refinancing, Hotelski zajmovi, studentski krediti itd. ako ste zainteresirani za zajam i biti bez prevara.

      Email: progresiveloan@yahoo.com
      Tekst / poziv: +1 (603) 786-7565 hvala



      Izbriši
  2. Hvala ti :). Na sreću i moje trepavice su vrlo zahvalne tako da vise manje meni svaka maskara odgovara, a ovaj maskara je uz to jos i jako pristupačna. Nikada do sada nisam probala maskare jeftinijih marki pa mi je ovo vrlo ugodno iznenađenje :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Oči mi ispadaju na ovu Stila paleticu, prekrasna je i vidim kako bi kod mene bila rado i često korištena. :) Vjerujem da je Loccitane parfem fini, ja obožavam parfeme sa trešnjom! A meni opet ni ta Garnier BB krema nije odgovarala, isušivala mi je suše dijelove i baš me mastila, očito da mi nešto nije odgovaralo. Ja sada koristim Bourjois CC kremu i puno mi je draža nego Garnier iako bi mi Garnierova trebala više odgovarati po tipu kože.
    I imam mali savijet za tebe, tj. prijedlog kako bi meni bilo lakše čitati - bilo bi bolje da stavljaš veće fotke jer je gnjavaža pojedinačno otvarati svaku fotku.
    Pozdrav! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno sto si mi ukazala na to :). Cim se dohvatim laptopa probati cu to popraviti :)

      Izbriši
  4. znam kakav dobar miris ima Loccitane Cerisier Rouge, imam kremu i gel parfem iz iste linije - isto se ne odvajam od njih :) prefini miris toplo vrijeme
    i ja obožavam ovu novu Garnier kremu :D trenutno su mi ona i bourjois cc krema favoriti :)
    voljela bih isprobati ovu Catrice maskaru :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Mogla bih onda nakon ove konacno i ja probati bourjois cc kremu, non stop slusam ili čitam o njoj, to ne moze biti bez razloga :D. Citala sam nedavno isto na nekom blogu Recenziju te maskare no nazalost ne mogu se sjetiti gdje tocno ali cura je isto bila ful zadovoljna. Nema boljeg osjećaja vec za male novce dobiti dobar proizvod :D

    OdgovoriIzbriši