petak, 9. svibnja 2014.

Stila- in the light

 Cura sam od neutralnih tonova, obožavam sjenila i volim se igrati s njima te raditi milijun kombinacija ali na meni nikada nećete vidjeti hot pink ili pak zeleno sjenilo, može se reći da volim igrati na sigurno i ne smatram se nimalo uskraćeno zbog toga jer po meni, a sigurna sam da ćete se složiti samnom, postoji puno puno različitih nijansi svijetlo smeđe, rose gold (stvarno ne znam kako bih je na hrvatskom nazvala J) ili pak mauve boje J. Imam popriličan broj sjenila, kada bih izbrojila svako sjenilo koje imam, bilo iz palete, tria ili kupljeno samostalno imam preko sto različitih nijansa na raspolaganju i smatram kako su sve drugačije (osim crnih naravno :D.) i da, sva spadaju pod neutralne boje. Sada kada ste shvatili da sam mali frik donosim vam slike svoje trenutno najdraže palete, a to je Stila- in the light. Moram priznati da do godinu, dvije nisam uopće čula za taj brand,a onda sam gledajući youtube videa stalno čula kako se provlači njihovo sjenilo u nijansi Kitten (vjerujem da im je to najprodavaniji pojedinačni proizvod :D) i zaljubila sam se u tu predivnu boju šampanjca koja u sekundi najobičniji look pretvori u glamurozni izgled.  Pojedinačno Stila sjenilo dođe 18 dolara tako da je logičan izbor bio kupnja palete po cijeni od 40 dolara :D. Očito sam bila jako naporna pričajući o toj paleti jer se na moju sreću ona našla među mojim rođendanskim poklonima :D.





Meni osobno paleta je predivna, sastoji se od 10 sjenila koja dolaze u kombinaciji mat i sedefastih nijansi. Uz nju se također dobije i knjižica s uputama kako postići određeni look te njihov tuš u olovci kojeg još nisam probala pošto imam 3 tuša u opticaju pa mi je žao da mi se ne osuši, no čula sam samo pozitivne stvari o njemu tako da vjerujem da je jednako dobar kao i ostatak proizvoda.

Prvo moram reći kako mi je jako žao što vam pokazujem slike palete koja je korištena zadnja tri mjeseca no moje prijašnje slike su izbrisane s laptopa tako da nažalost nemam izbora :/.

Paleta je od kartona i makar to je čvršći karton ipak mi je to mali minus čisto jer me strah kako bi mogla izgledati nakon godinu dana. Tu staju sve moje zamjerke J. Magneti koji je zatvaraju su po meni taman kakvi trebaju biti, ne mogu je otvoriti samo s jednom rukom, a opet ne moram ni izgubiti nokat dok se borim prilikom otvaranja.










Tekstura sjenila je savršena, potrebno je malo boje na kistu da se dobije dobra pigmentacija, sjenilo doslovno klizi po kapku, blendaju se vrlo lako i ono što meni jako odgovara je što su tamnije nijasne malo manje pigmentiranije od ostalih (osim crna, s njom nemate pravo na pogrešan nanos), tako da lako možete raditi s njima, možete ih nadograditi koliko želite, a oprostiti će vam svaki kriv potez kistom. Sjenila stoje na kapku dok ih ne skinem, intenzitet pojedinih nijansi nakon nekih 5,6 sati nažalost neće biti jednak kao i prilikom nanosa no nije da će nestati s očiju ili se skupiti u pregibu, ništa takvoga. Također sjenila se nimalo ne truse ni prilikom grebanja kistom po njima, a ni prilikom nanošenja tako da nemate straha da ćete završiti kao panda ili da će vam obrazi biti puni šljokica.






Swatcheve sam radila bez baze jer sam ih htjela najvjerodostojnije prikazati, nekad gledam sjenila na netu i kada ih kupim i stavim na sebe to nije ni približno toliko intenzivna nijansa tako da sama želim izbjeći takve recenzije, istina priznajem ja koristim Artdeco bazu za sjenila, vjerovatno da koristim UD bih dobila isti rezultat kao na slikama no zasada mi je i ova baza sasvim dovoljna.


Bare, Kitten, Bliss, Sunset, Sandstone


Champagne, Glided gold, Luster, Night sky, Ebony


Od svih nijasni Kitten, Bare i Sunset su moje omiljene nijasne i mogla bih ih nositi njihovu kombinaciju i u kino i na svadbu, uz umjetne trepavice i tuš dobijete look kao iz časopisa. Uskoro idem na jednu svadbu baš tako da ako me vrijeme posluži mogla bih vam i uslikati kako to sve izgleda J-


Sve u svemu za 230 kn dobiti ćete jednu lijepu i jako praktičnu paletu sjenila s kojom možete napraviti od naobičnijih do najglamuroznijih kombinacija i ja sam presretna da je imam, nemam UD naked paletu tako da ne mogu s njom usporediti kvalitetu sjenila no meni su to najbolja sjenila koja posjedujem i vjerujem da će mi jako dugo trajati :D.

Sviđa vam se? :D




Broj komentara: 8:

  1. Imaš pravo....nikad dosta neutralnih/zemljanih paleta :D....divna je paleta,sviđa mi se jako :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno je krasna, najviše me oduševila kvaliteta sjenila, mislim da cu od sada prestati s kupovinom sjenila po dmu i poceti štediti za malo skuplje proizvode jer za razliku of skupljih pudera, maskara i ruzeva ovdje cak i vidim razliku u kvaliteti i postojanosti između jeftinijih i skupljih sjenila :)

      Izbriši
    2. Dobar dan, ja sam Josef Lewis, privatni kreditni zajmodavac koji daje zajam pojedincima, tvrtkama i vladinim ustanovama uz nisku kamatnu stopu od 2%. Znamo da postoji mnogo obitelji vani koje žive na plaćanju platiti ček i druge koji ne mogu brinuti o svojim financijskim obvezama i zbog toga smo ovdje za financijsku obnovu.

      Nudimo široki spektar financijskih usluga koji uključuju: Poslovno planiranje, Financije za poslovanje i razvoj, Nekretnine i hipoteke, Obveze za konsolidaciju dugova, Poslovni zajmovi, Privatni zajmovi, Home refinancing, Hotelski zajmovi, studentski krediti itd. ako ste zainteresirani za zajam i biti bez prevara.

      Email: progresiveloan@yahoo.com
      Tekst / poziv: +1 (603) 786-7565 hvala



      Izbriši
  2. i ja sam više za neutralne boje, obožavam sve nijanse smeđe, brončane, rose gold :D jedina boja koju moram imati uz sebe je ljubičasta :D
    lijepa je paleta, najviše mi se sviđaju nijanse - Sandstone i Luster :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Isto volim ljubičastu na očima, pogotovo tamnije nijanse :D. Meni je mozda bliss najdraža od sviju jer na ocima daje jednu tako lijepu boju da bih mogla bez problema imati samo nju ma ocima uz tuš, a osjecam se spremno za svaku priliku :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja imam UD paletu i stvarno po slikama izgleda slicno pigmentirano, djeluje dosta kvalitetno :) dugo sam htjela ovu paletu :) mozda ju uhvatim na nekom snizenju...a ti uzivaj u njoj, super rođendanski poklon!

    OdgovoriIzbriši