srijeda, 4. lipnja 2014.

Favoriti mjeseca: Svibanj


Svibanj mi je bio mjesec toliko prenatrpan obvezama da imam osjećaj kao da je proletio u treptaju oka. Ma i neka je, sad se barem mogu posvetiti kavama na suncu i gledanju nogometnog prvenstva :D. Kako nisam raspolagala s previše vremena moram priznati da se ovaj mjesec šminku svela na najmanje moguće tako da vam neću imati puno stvari za pokazati već samo neki minimum bez kojeg mi niti jedan dan nije mogao proći (tu prvenstveno mislim na Stila paletu J). Pa krenimo J.







U Stila in the light paletu sam jednako zaljubljena kao i prvog dana, ako ne i više s obzirom na to da sam sad upoznata s milijun kombinacija koje pruža. Sjenila su pigmentirana, da se lako raditi s njima i boje su skroz po mom ukusu J. Neću sada previše o njoj kako je dobila već svoj post već ću prijeći na Stila smudge stick tj krem olovku koju je moja pametna glava i prošli, a i ovaj put zaboravila uslikati. Uz paletu se dobije olovka tamno smeđe boje čija me kvaliteta ostavila bez daha! Regularna cijena te olovke je na Stila stranici 20 dolara i koliko mi se to u prvu ruku činilo puno s obzirom da proizvode takve vrste kupujem u Dm/Kozmu toliko mi je sad jasno da ova olovka vrijedi toliko. Kada god bih inače stavila olovku na gornji kapak ona bi izgledala dobro. Neko vrijeme. Nakon toga bi se razmazala, počela gubiti intenziteti ili još gore počela spadati neravnomjerno, a kada bih stavila olovku na waterline svakih dva sata bih morala vaditi ogledalce i popravljati nered koji je nastao. Sa Stilom takve stvari se ne događaju, ona stoji na mjestu i izgleda jednako dobro i deset sati nakon (provjereno!).

Kombinacija Essence nude olovke i njihovog novog dugotrajnog ruža u nijansi 11 Nude Love ne skidam s usana od kada sam vidjela sliku Kylie Jenner i ne sramim se reći kako sam puno puta ovaj mjesec iskopirala  njezinu šminku na očima i ovu po meni predivnu kombinaciju na usnama. Sam Essence ruž je malo svjetliji te ga zbog toga miješam s njihovom olovkom jer me inače malo ispere, a i iskreno nije toliko dugotrajan da bi mogao biti sam na usnama.












Essence Stage bazu za oči sam kupila jer se moja Art deco malo sasušila i živciralo me to svako jutro jer je jednostavno ne bih mogla ravnomjerno nanijeti na kapak već bi mi ostavljala grudice, a znam da je ova baza jako hvaljena i jako jeftina pa sam zaključila da nemam što izgubiti. Pravi razlog zašto je ova baza u mojim favoritima nije zbog toga što mi produljuje trajanje sjenila ili mu daje intenzitet (to ne radi) već to što je ova zastrašujuće narančasta boja idealna za prekrivanje mojih podočnjaka (nakon nje stavim naravno svjetliji korektor :P).

Manhattan puder u kamenu sam kupila prvi put i to samo zato jer nisam našla u Dmu ništa što mi se činilo dovoljno svijetlim kao i ova nijansa i wow, kako ovo čudo matira! J. Inače sam navikla da je samo pitanje vremena kada će se moj nos odlučiti zasjajiti ali ovaj puder sve drži pod kontrolom. Kako će to izgledati za mjesec i pol kada krenu vrućine i gužve u tramvaju ne znam ali za sada mi je savršen. Matira, dobro prekriva, ima dobar izbor svijetlih nijansa i cijena mu je 50 kn.

Ova četka koju vidite je četka za tapiranje, naručila sam je s ebaya za neke smiješne novce, tri dolara ako se dobro sjećam, i moram priznati da sam poprilično zadovoljna s njom. Kao i svaka žena želim imati volumen u kosi no neke dane mi je to jednostavno nemoguće za postići bez tapiranja, a sve moje prijašnje četke su bile plastične s tankim zupcima (standardne četke za tapiranje :D) i uvijek sam se osjećala kao da si uništavam kosu s njima, a i znalo je dosta čupati. Gledajući videe na Youtube vidjela sam kako je dosta cura prešlo na ovakve četke s dlakom (kako to smiješno zvuči J) pa sam odmah znala da postoji samo jedno mjesto gdje to mogu naći i isprobati za jeftine novce, a to je Ebay.

Šećer na kraju su ovi flasteri za mitesere od Formula 10.0.6. down to the pore. Taj brand sam prvo vidjela kod Ingrid (missglamorazzi) i zato sam bila poprilično uzbuđena kada su došli kod nas jer ih je ona hvalila ne mali broj puta no do sada nikako nisam imala priliku isprobati ih jer bi mi uvijek nešto drugo došlo na red. U četvrtom mjesecu sam kupila par njihovih proizvoda i nisu me razočarali, a od svih ovi flasteri su mi se pokazali kao najbolji zato što zaista nešto i rade. Probala sam sve flastere dostupne kod nas, kupovala sam ih i sto puta jer sam uvijek mislila kako nešto krivo radim (da nisam dovoljno dugo parila lice, da nisam dovoljno ga dugo držala na nosu…) pošto nikad, ali stvarno nikad ja nisam vidjela rezultate tih flastera. Inače ih odlijepim, oni budu čisti kao što su bili i na početku i to je to dok ovi konačno djeluju, a i cijena im je oko 30 kuna za 6 komada tako da ako vas muči isti problem kao i mene svakako isprobajte.  

To je sve od mojih mjesečnih favorita, recite mi ako neke dijelimo i nadam se da ćete sve uspjeti nekako iskoristiti za uživanje ovaj divan i sunčan dan :D



Broj komentara: 7:

  1. Joj prekrasna mi je ova Stila paleta! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako se nades u prilici uzmi je odmah, neces požaliti :D. Zna se nekada naci na lookfantastic ili feelunique i za 200 kn sto si nekako sve mozemo opravdati :). Samo dvadeset kn po sjenilu, ne zvuci strasno :P

      Izbriši
    2. Dobar dan, ja sam Josef Lewis, privatni kreditni zajmodavac koji daje zajam pojedincima, tvrtkama i vladinim ustanovama uz nisku kamatnu stopu od 2%. Znamo da postoji mnogo obitelji vani koje žive na plaćanju platiti ček i druge koji ne mogu brinuti o svojim financijskim obvezama i zbog toga smo ovdje za financijsku obnovu.

      Nudimo široki spektar financijskih usluga koji uključuju: Poslovno planiranje, Financije za poslovanje i razvoj, Nekretnine i hipoteke, Obveze za konsolidaciju dugova, Poslovni zajmovi, Privatni zajmovi, Home refinancing, Hotelski zajmovi, studentski krediti itd. ako ste zainteresirani za zajam i biti bez prevara.

      Email: progresiveloan@yahoo.com
      Tekst / poziv: +1 (603) 786-7565 hvala



      Izbriši
  2. Gdje ima za kupiti ove flastere za mitesere? Rado bi ih isprobala jer mi je to jedini način za izvlačenje mitesera s nosa, pri najmanjem istiskanju mi ostaju crvene fleke nažalost, tanka i osjetjliva koža, fuj :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uzela sam ih u kozmu, mislim da ih samo tamo i ima. Pričaj mi, meni je koza isto bas nezahvalna, nemogu ni ici na čišćenje kod kozmeticarke jer nakon toga tri dana sam i dalje crvena tako da su i meni flasteri uz piling vise manje jedino čime se mogu boriti protiv mitesera :(

      Izbriši
  3. super kombinacija ruža i olovke! najbolje su mi te nudaste nijanse :) moram pogledati te trake za mitesere, iako sam najvjernija šećernom pilingu

    OdgovoriIzbriši
  4. Prije sam obožavala kričave nijanse na usnama, a sad sam se totalno primirala, ide iz krajnosti u krajnost :D. Mene bi šećer uvijek previse grebao na licu pa sam odustala od njega :/

    OdgovoriIzbriši