subota, 21. lipnja 2014.

New in #3


Vrijeme je za jedan od meni najdražih postova, a to je new in! :D. Mislim da sam već napomenula kako ovakve postove drugih blogerica nikada ne preskačem jer sam strašno znatiželjna osoba, a također ovako uvijek otkrivam nove proizvode na tržištu, ne znam new in, favorite mjeseca te wish liste mogu gledati pola dana, nadam se da će se barem netko složiti sa mnom :D. Ove slika sam slikala negdje prije tri tjedna mislim, neposredno prije odlaska na more, i mogu vam reći da sam i sama sebe iznenadila koliko sam stvari u međuvremenu od tada kupila, ja sam stvarno ona osoba na koju trgovci računaju; dođem u Kozmo rade akcije na maskare i izađem iz Kozma sa svime osim maskare -.-, strah me što će biti nakon što diplomiram i zaposlim se, cijelu plaću ću ostaviti na iherbu, h&mu i dmu :D.

Krenimo sa slikama:





Što se tiče šminke nisam bila nešto ludo rastrošna kako sam pokušavala štedjeti za more tako da sam uzela ili neophodne stvari ili dovoljno jeftine stvari koje si mogu opravdati na licu mjesta :D.

Uzela sam dva Essence ruža, broj 10 Cotton candy te broj 11 Nude love za kojeg je malo reći da ga obožavam! Našao mi se u favoritima i mislim da će tamo dugo ostati J. Ruž je savršene nude nijanse koju non stop miješam s drugim olovkama, ruževima ili sjajilima i te uvijek dobivam zanimljive kombinacije, za 20 kn nema mu ravnog J. Beauty uk ruž u nijansi 7 in the buff sam uzela  na temelju slika s neta koji su mi se svidjeli no moram priznati da mi nije nešto, kao ruž je ok,no boja mi se ne sviđa toliko, s druge strane Eveline sjajilo sam uzela samo zato jer mi se činilo da će sjajilo ići dobro na Beauty uk Snob ruž i da, to je bio pogodak jer je odlično ide na njega ali s druge strane snob mi je toliko predivan sam po sebi da mi ga je nekad i žao kvariti sjajilom koje sam kupila baš za njega… Mislim što reći? :D







Loreal Miss manga maskaru sam kupila iz razloga jer cijeli Internet samo o njoj priča i meni je osobno maskara katastrofa! Žao mi je što nemam toliko vremena na rukama da pišem sve recenzije koje želim napisati, zato su moje recenzije uglavnom pune pozitivnih dojmova jer volim s nekim podijeliti dobar proizvod pa pošto neću samostalno recenzirati ovu maskaru samo ću u kratko reći da inače obožavam Lorealove maskare i vjerna sam im godinama no ova mi je užasna, slijepi trepavice, ne daje volumen samo dužinu, trusi se, ispadne mi sto trepavica dok je skinem… probala sam je i mokru i suhu no nismo se našle, definitivno jedna od najgorih maskara koje sam probala.

Manhattanovim puderima sam bila vjerna kroz srednju školu no onda sam se nekako prebacila na druge marke što iz znatiželje, a što i zbog toga jer sam ih se zasitila i dogodilo mi se to da sam zaboravila koliko su zapravo njihovi puderi dobri za matiranje. Drži mi sjaj pod kontrolom satima, za jedan puder u kamenu ima dobro samostalno prekrivanje i jako velik plus mu je izbor svijetlih nijansi. Ako tražite povoljan matirajući puder svakako bacite oko.

Deborah rumenilo u nijansi Rose pesca je također proizvod kojeg kupujem godinama i ovo mi je valjda 4 ili 5 kupljeno pakiranje. Radi se o jednom dugotrajnom i sasvim solidnom rumenilu u lijepoj rozoj boji koje je idealno za svaki dan ali i za izlaske jer je stvarno nenametljivo,a opet vam daje lijep i zdrav izgled. Još davno sam vidjela negdje da kao kao spominju kao mogući dupe za mac Dainty no kako ga ima rekla bih da stvarno nisu toliko slična, pogotovo kada se apliciraju na lice.




In the buffe,essence Nude love, Cotton candy, Eveline sjajilo, Deborah rumenilo

Što se tiče drugih stvari mislim da nema potrebe da vam ih pre detaljno opisujem :). Essence baze dobivaju vlastiti post, a Nivea dvofazni losion za skidanje šminke oko očiju sam kupila jer su me micelarne počele poprilično isušivati oko očiju. 

Kad pričamo o gelovima za tuširanje vjerna sam Nivee i Dove iz razloga što mi oni sasvim solidno njeguju kožu,a kako sam ja poprilično lijena osoba za svakodnevno mazanje losionima ovakvi bogati tekstura i njega mi odlično dođu :). Le petit marseillais sam uzela sad za probu da i ja vidim o čemu to svi pričaju i pridružujem se pohvalama :).

Garnier fructis masku stvarno ne znam zašto sam je kupila, nikad nisam bila nešto zadovoljna s maskama koje sam koristila iz Dm-a no eto, poslali su mi neke kupone s 25% popusta na tu liniju te sam odlučila probati no bolje da nisam. Samo mi masti kosu.

Veet trake su mi se pokazale kao najkvalitetnije, istina da su daleko najskuplje no osobno su mi najbolje.

Balea labelo badem kupujem po drugi put, sasvim ok njeguje i nahrani usnice, a cijena mu je 7 kn tako da ukoliko ste poput mene i non stop gubite labela posvuda ovo je taman za vas :).

Makar sam neredovita u mazanju tijela volim kupovati svakakve losione i kremice jer sam opsjednuta njihovim mirisom i to je zapravo jedina smjernica koju koristim prilikom kupovanja istih :). Biobaza losion miriše predivno, to je zapravo ruža u boci, brzo se upija ali što se tiče toga koliko je losion hidratantan i koliko hrani kožu mislim da se mogu naći puno bolji proizvodi za duplo jeftiniju cijenu. La petit marseillais nisam probala no morala sam kupiti jer mi je teglica krasna, a komentari su bili dobri tako da vjerujem da će mojoj normalnoj koži super odgovarati.







O Formula 10.0.6 proizvodima sam puno slušala i čitala po stranim blogovima/youtube kanalima i odlučila sam uzeti par proizvoda za probu. Njihovi flasteri za nos su najbolji koje sam probala do sada, što se tiče maske premišljala sam se da li da je uzmem pošto već dosta vremena koristim glinu s iherba kojom sam poprilično zadovoljna no forum me nagovorio na kupovinu i drago mi je da sam je uzela, na kraju sam se vratila po veliko pakiranje (jedino ga nisu imali pa sam kupila narančasto) :D. Gel miriše božanstveno i skida šminku perfektno ali ako nemate masnu kožu mogao bi vas isušivati.





Ok prvo žao mi je na ovoj lošoj slici no ne znam što mi je sestra radila dok me nije bilo doma, neke slike su mi nestale s laptopa a moram vam pokazati o čemu se radi jer vjerujem da će vas zanimati. Prije dva i pol mjeseca moja prijateljica je kupila ovu Olay četku za čišćenje lica i od tada ne prestaje pričati o njom, dakle od travnja me izluđuje koliko je hvali i koliko me nagovara na njenu kupovinu tako da sam je eto i ja povodljiva konačno kupila :D. Kupila sam je početkom lipnja tako da mi je malo prerano sada pisati post o njoj no za nekih mjesec dana slijedi recenzija :). Sve što ću reći je da mi je drago što imam napornu prijateljicu jer osjećaj čistoće nakon umivanja s njom je nevjerojatan! U potpunosti razumijem sve fanove Clarisonica i dok ga ne nabavim ova Olay četka će mi biti dobra zamjena.



Svake godine lažem sama sebe kako ću početi vježbati na vrijeme, ići u šetnje i masaže i onda naravno dođe ljeto, a ja nisam napravila ništa od navedenog. Onda sam se jedne subote našla na jednom od gorih mjesta na kojima se djevojka može naći pred ljeto, a to je kabina u dućanu. Haljinicu nisam kupila ali sam zato otišla do Dma jer sam u bespućima foruma naišla na dosta pozitivnih postova o ovome Alverde ulju protiv celulita i isto tako sam naišla na savjete o suhom četkanju tijela prije nanošenja kreme/ulja tako da sam kupila, a rekla bih i preplatila, ovu četku u Mulleru.




To je bilo sve od mene, ukoliko vam se neki proizvod svidio ili vas zanima još nešto o njemu slobodno me pitajte u komentarima :D 




Broj komentara: 5:

  1. I ja sam kupila Regenerist i zasad sam zadovoljna iako bih ja voljela da je četka malčice grublja :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni je taman, druga brzina me vec malo grebe tako da je izbjegavam :). Ako te mogu pitati koliko dugo je ti koristiš, jesi primjetila neke pozitivne promjene tena vezano uz mitesere? Osobno se nadam konacno ih se rijesiti s ovim!

    OdgovoriIzbriši
  3. Vaau, lijepi šoping si obavila :)
    Ove iste nijanse Essence ruževa sam imala u košarici i u zadnji tren sam ih vratila. haha, sad mi je žao :(

    OdgovoriIzbriši
  4. Essence nude love uzmi prvom prilikom, kombinacije koje mozes raditi s tim ruzem su bezbrojne :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Dobar dan, ja sam Josef Lewis, privatni kreditni zajmodavac koji daje zajam pojedincima, tvrtkama i vladinim ustanovama uz nisku kamatnu stopu od 2%. Znamo da postoji mnogo obitelji vani koje žive na plaćanju platiti ček i druge koji ne mogu brinuti o svojim financijskim obvezama i zbog toga smo ovdje za financijsku obnovu.

    Nudimo široki spektar financijskih usluga koji uključuju: Poslovno planiranje, Financije za poslovanje i razvoj, Nekretnine i hipoteke, Obveze za konsolidaciju dugova, Poslovni zajmovi, Privatni zajmovi, Home refinancing, Hotelski zajmovi, studentski krediti itd. ako ste zainteresirani za zajam i biti bez prevara.

    Email: progresiveloan@yahoo.com
    Tekst / poziv: +1 (603) 786-7565 hvala



    OdgovoriIzbriši