srijeda, 26. veljače 2014.

Beauty UK Halo rumenilo

Beauty uk je osvojio sa svojim ruževima :). Divni su, kremasti, ne isušuju, postojani (snob mi stoji satima :)) te jeftini. 26 kn za ruž je cijena iz snova i činjenica da je njihove ruževe teže za naći u gradu govori sve, neke nijanse su non stop rasprodane! Ovo nije post o ruževima već o pečenom rumenilo, konkretno radi se o nijansi 03 pod nazivom Halo. Kod ove marke mi se sviđa što sve dolazi zapakirano tako da znate da kupujete nov proizvod i da ga nitko prije vas nije dirao. Na tome sam tako zahvalna jer iz nekog razloga Kozmo (koji jedini drži ovu marku) je mjesto gdje ću svaki drugi put vidjeti nekoga kako isprobava proizvode, to me strašno nervira, žene bi doslovno stavljale maskaru usred dućana ili isprobavale nijanse ruževa na usnama i bez srama ih vraćale na policu. Da nemaju Kozmo srijede stvarno ne znam da li bih uopće i kupovala tamo. Malo sam skrenula s teme ali se nadam da mi nećete zamjeriti :D. Prijateljica mi je uzela par njihovih rumenila i preporučila mi je da bacim oko na pečena rumenila koja su se njoj pokazala kao pun pogodak. Osobno sam u zadnje vrijeme stvarno postala opsjednuta rumenilima tako da mi i nije trebalo puno da se nađem ispred njihove police :). Prije samog odlaska u kupovinu znala sam koje ću rumenilo prvo uzeti u ruke, upravo ovo nijansu halo koja me zaintrigirala već na forumu pošto su je dosta hvalili.





 Osobno prije nisam koristila highlightere, jednostavno sam težila tom nekom kompletno mat izgledu no onda sam ih polako počela otkrivati. Prije 5 godina sam kupila svoj prvi highligter i u startu stvarno nisam znala baratati s njime, nisam baš dobro usvojila dio gradiva koji govori o njegovoj suptilnosti već sam komotno preko rumenila prešla kistom po pola obraza :). Danas mi je samo drago to što mi je najveći problem bio što sam si pore učinila vidljivijima, ipak se nisam sjajila toliko puno kao što bi mogle zaključiti iz mog opisa no to samo iz razloga što sam kupovala jeftine marke :): Do danas sam skupila par drogerijskih primjeraka tako da nemam neko pretjerano iskustvo na ovome području no znam da ima dosta studentica i srednjoškolki koje su vezane budžetom i možda im ovaj post pomogne da uzmu u obzir i ovaj pristupačan proizvod. Zapravo bez obzira bili vi studenti ili uspješne žene mislim da svaka od nas voli naći dobar proizvod po dobroj cijeni :): Beauty uk highlighter dolazi u slatkoj kartonskoj kutijici što mi se osobno vrlo sviđa (podsjeća me na benefitove proizvode), rok trajanja je 12 mjeseci od otvaranja te pakiranje sadrži 4,4 grama proizvoda koje ćete platiti 34 kn :).


 Samo rumenilo je predivno, boja je rozo-sedefasta i prošarana je tamnosmeđim žilicama što zajedno daju jednu predivno biserno rozu boju sa suptilnim česticama no opet dovoljno vidljivima tako da vašem licu podare onaj zdrav sjaj za kojim više manje svi težimo. Osobno sam se zaljubila u ovaj highlighter, tako lijepo nadopunjuje svaki look, bilo da se radi o kavi s prijateljicama ili večernjem izlasku u zadnje vrijeme svakodnevno posežem za njim.





 Rumenilo se ne trusi što je uvijek plus i poprilično je postojano, ako ga stavite i malo preko rumenila naglasiti će  vam pore pa to izbjegavajte i to je zapravo jedina zamjerka koju mu mogu naći. Proizvedeno je u Kini ali čitala sam dosta o europskim regulativama oko kozmetike tako da bih rekla da se nemamo o čemu brinuti :).Nanosim ga elf malom četkom za rumenilo koja se svojom veličinom pokazala kao idealna za ovu zadaću jer pokupi taman proizvoda, lijepo ga izblenda te zbog svoje veličine omogućava precizno nanošenje tako da nećete završiti cijele u šljokicama. Kao zaključak mogu reći da se po meni ovdje radi o jednom stvarno dobrom proizvodu za male novce te ako želite postojan i dobar higlighter no ne želite ulagati dosta novaca možete ovome dati prilku :).




 Dok se u mojim rukama ne nađe mac soft and gentle ovo rumenilo će mu poslužiti kao sasvim pristojna zamjena :D.

Koristite li vi highlightere? :)

Broj komentara: 6:

  1. Odlican hajlajter,volimo ga i ja i sister ;)
    Također nanosimo elf kistom za rumenilo (studio linija)
    P.s. i ja si zelim mac soft and gentle♡

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha baš si me nasmijala svojim komentarom :). Nadam se da ce se mac uskoro naci u našim rukama :D

      Izbriši
  2. baš sam ovaj tjedan se počastila sa pečenim sjenilom beauty uk :D ali više rozim točnije nijansom rose rouge... i najviše me oduševila postojanost! izvana mi je slatko pakiranje, ali malo mi je iznutra onako jeftino pakiranje pošto se vidi taj nezgrapni karton...no to je samo ambalaža, proizvod mi je odličan... ova nijansa iz iste linije rumenila koje si recenzirala mi se isto tako sviđa, no više bih ga rangirala kao highlighter...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da taj karton nije bas najsretniji no dovoljno je čvrst da drzi rumenilo tako da mu necu nista zamjeriti :). I slažem se, stvarno su ga trebalo nazvati highlighterom, ionako ga svi koriste u tu svrhu :D

      Izbriši
  3. Lijepo rumenilo, sviđa mi se pakiranje :D :)
    super recenzija :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :D. Pakiranje je i meni bas simpatično, mala promjena od okruglih plastičnih kutijica :)

      Izbriši