petak, 21. ožujka 2014.

New in #2- iHerb


Tri dana nakon što sam objavila new in post kojeg sam skupljala kroz siječanj i veljaču došao mi je još jedan paket J. Iskreno nisam mislila da će mi narudžba tako brzo stići inače bih pričekala još malo s pisanjem tog posta no ne mogu reći da sam tužna što sam tako brzo dobila ove lijepe stvarčice :D. iHerb je postao moje omiljeno odredište internetske kupovine jer nudi genijalne proizvode koju su nam inače nedostupni, a i cijene im ne mogu biti bolje, poštarina je nikakva te uz svaku kupnju dobijete neki poklon, mislim moram li što više nadodati? :D. U zadnjih godinu sam naručila preko deset puta od njih i nikada nisam imala nikakvih komplikacija ni prigovora tako da se ne morate bojati. Uglavnom naručujem dosadne stvari poput Solgar vitamina, hrane, slastica i čajeva no nekada se nađu i proizvodi koje mogu spomenuti na svome blogu :D. Sestra je odlučila naručiti neka ulja pa sam ja to vidjela kao idealnu priliku da joj se skrpam pri narudžbi, nažalost tri elf proizvoda koje sam stvarno željela nisu bila dostupna tako da ovo neće biti dugačak post ali vjerujem da će vam biti koristan jer sam otkrila jedan pravi mali dragulj :D.

Dakle naručila sam Elf duo St.Lucia, elf Lock&Seal tekućinu, elf kist za puder te Ecotools kist za korektor :D.




Elf bronzer i rumenilo sam uzela jer nije bila nijansa rumenila kojeg sam htjela (morala sam se onda utješiti s nekim drugim :)) i stvarno mi nije žao što sam ga kupila, ovaj duo sam platila 3 dolara (16,17 kn!) i odličan je J. Boja rumenila uopće nije kao na slici (na slici je strašno kričava boja) već je jedna divna blago breskvasto roza nježna nijansa koju nosim svaki dan od kada sam je dobila. Bronzer je solidan, ni sim ni tam kako bi rekli J. Bronzer ima suptilne šljokice, plus mu je to što je s njim jako lako za raditi, teško ćete pretjerati s njime tako da je za početnike, a zapravo i za svakoga tko je u žurbi idealan. Vratimo se na rumenilo, kao što sam rekla boja je na licu je krasna ali stvar koja me najviše osvojila kod njega je postojanost! Za smiješnu cijenu sam dobila proizvod koji je ili bolji od dosta njih kojih sam probala ili im itekako može konkurirati. Minus mu je što se poprilično trusi ali to rješavam na način da koristim najmekši kist kojeg imam te ga samo blago pritisnem uz proizvod. Poput bronzera ni rumenilo nije najpigmentiranije ali se jako lijepo da nadograditi tako da nema problema.








Elf lock&seal je proizvod kojem je namjena fiksirati proizvod te pojačati intenzitet boje. Može se koristiti na usnama ili na očima i Elf je bio dovoljno pažljiv da u pakiranje stavi mali kistić za aplikaciju te mini poklopac za miješanje. Hm sad, od ovog proizvoda nisam očekivala čuda (makar sam ga guglala i naišla na dosta dobre rencezije), a od ovog proizvoda sam dobila ništa. Jedno veliko ništa. Princip rade je da nakapamo malo proizvoda u teglicu, namočimo kist u njega zatim tim kistom apliciramo sjenilo/ruž i dobijemo postojanu i intenzivnu boju. Meni nije ni fiksirao, ni pojačao intenzitet boje, dakle kao da ga nisam ni koristila i još uz sve to ovaj proizvod užasno smrdi po ljepilu L. Moram priznati da sam se dvoumila da li da to uopće nanosim na sebe no znatiželja je uvijek jača od mene tako da sam na kraju popustila. Cijena mu je tri dolara tako da je jedino tu dobro da nisam puno izgubila no eto, ne bih ovaj proizvod nikome preporučila jer mu jednostavno ne vidim svrhu.

Elf kist za rumenilo mi zapravo nije trebao no bio je također tri dolara što je u mojoj glavi zvučalo kao da je besplatan i odmah sam ga stavila u košaricu :D. Nemam nikakvih zamjerki na ovaj kist osim što sam mislila da će biti malo veći (slikala sam ga usporedno s Catrice kistom za rumenilo da otprilike dobijete sliku veličine) ali van toga nemam ništa loše reći protiv njega. Ne ispušta dlake ni boju, jako je mekan i čak mi je draži od Bipa kabuki kista za nanošenje pudera u prahu no nije srušio Ecotools kist za puder s trona :D.





Šećer na kraju je ovaj Ecotools kist za korektor kojega sam zapravo uzela s namjerom da ga koristim za blendanje te ću vam reći da sam trebala odmah naručiti dva i da i vam treba :D. Ukoliko već posjedujete 15 kistova za blendanje ako se nađete na iHerbu kupite ovaj proizvod! Cijena mu je 4 dolara i vrijedi pet puta toliko! Ovaj kist blenda ko lud, imam ga par dana i više ne znam što bih bez bez njega, odličan je. Neznam ni kako da vam opišem koliko je dobar, više nećete gubiti puno vremena da dovršite look, dovoljna su vam tri poteza da sve sjedne na svoje mjesto. Jako je gust i jako jako je mekan, ne ispušta dlake, ne ispušta boju i vrlo brzo se suši. Nažalost nemam mac 217 ali sad razumijem ljude koji ga posjeduju i koji ga hvale na sva zvona jer ću ja to raditi s ovim kistom :D. U svojoj kolekciji imam već 11 Ecotools kistova i sa svakim sam prezadovoljna, drago mi je da i za neke normalne novce možemo naći kvalitetne kistove. Neke imam godinama i i dalje su kao što su bili i prvog dana :D.


Usporedba stare i nove verzije kista za korektor

iHerb je darežljiv prema svojim kupcima tako da vam uz super popuste prilikom kupovine daju i poklone :D. možete izabrati neki mali poklon poput labela, mini pakiranja vitamina, maske za lice, knjige…a i uz to dobijete ili rašpicu za nokte, marker, kapu za tuširanje, turpiju za pete…  Nisu to nikakve velike stvari ali jako je lijepa gesta od njih, vjerujem da mali znak pažnje svakoga razveseli :D.

Sviđa li vam se neki proizvod? :D 

Broj komentara: 6:

  1. baš mi se dopada ovaj Elf-ov bronzer i rumenilo u jednom :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Genijalan je proizvod :). A za nikakve novce, nikad nisam rumenilo manje platila :D

      Izbriši
  2. Nikada nisam naručivala sa ovog sajta, izgleda da ću morati to da promenim, pošto divne proizvode nudi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stranica je vrhunska :D. Pripazi samo prilikom naručivanja na ukupan iznos da ne platis carinu. Ako se odlucis na narudzbu potrazi prvo na internetu kodove za popust prilikom prve kupnje, skidaju ti 5 ili 10 dolara ovisno o iznosu :)

      Izbriši
  3. Da li vam je potreban kredit za plaćanje računa? Trebate li lični ili komercijalni zajam? Trebate zajam za razne druge svrhe? Ako je odgovor da, molimo kontaktirajte nas danas na (loancreditinstitutions@gmail.com) radi posudbe. Nudimo najveći zajam od 20.000,00 do 2.000.000,00. Nudimo fiksnu kamatnu stopu na kredit @ 2 na 1-20 godina. Dajemo dva mjeseca grejs perioda prije početka mjesečne isplate. Dakle, ako ste zainteresirani za "dobijanje zajma putem e-maila" (loancreditinstitutions@gmail.com) ili Loancreditinstitutions@protonmail.com

    Obrazac za prijavu zajma: puno ime:

    država:
    status:
    Grad:
    Omar
    Broj modela:
    Broj telefona:
    Iznos zajma:
    Mjesecna zarada:
    Zanimanje:
    Period zajma:
    Namjena zajma:
    E-mail adresa:
    Jeste li se prijavili prije?

    OdgovoriIzbriši
  4. Da li vam je potreban kredit za plaćanje računa? Trebate li lični ili komercijalni zajam? Trebate zajam za razne druge svrhe? Ako je odgovor da, molimo kontaktirajte nas danas na (loancreditinstitutions@gmail.com) radi posudbe. Nudimo najveći zajam od 20.000,00 do 2.000.000,00. Nudimo fiksnu kamatnu stopu na kredit @ 2 na 1-20 godina. Dajemo dva mjeseca grejs perioda prije početka mjesečne isplate. Dakle, ako ste zainteresirani za "dobijanje zajma putem e-maila" (loancreditinstitutions@gmail.com) ili Loancreditinstitutions@protonmail.com

    Obrazac za prijavu zajma: puno ime:

    država:
    status:
    Grad:
    Omar
    Broj modela:
    Broj telefona:
    Iznos zajma:
    Mjesecna zarada:
    Zanimanje:
    Period zajma:
    Namjena zajma:
    E-mail adresa:
    Jeste li se prijavili prije?

    OdgovoriIzbriši