nedjelja, 26. siječnja 2014.

Wet 'n' Wild Coverall tekući puder


Kada sam prvi put vidjela na forumu da Wet'n'Wild dolazi u DM bila sam presretna, kao zaljubljenik u šminku, kao i većina vas, zaista se radujem čuti kada nova kozmetička kuća dolazi na naše tržište. Jedna od najvećih relaksacija mi je uzeti tablet u ruke, napuniti kadu vodom i gledati bezbroj youtube videa te sam tako naučila podosta o ovoj marki i mogu reći da sam već imala ideje koje proizvode da uzmem od njih J. Wet'nWild je američka tvrtka koja je prva pokrenula trend pristupačne kozmetike po dolar i za mnoge srednjoškolke postao je prvi korak u kupovini i upoznavanju sa šminkom ( za mene konkretno je to bio Manhattan J). Koliko god da ova kozmetika ne djeluje ništa specijalno u svome pakiranju i iskreno ovako mi je na prvu djelovala nešto kao naš Essence (jeftin proizvod koji izgleda dobro no na kraju u većini slučajeva platim samo razočarenje) toliko me iznenadilo to što u svakom trećem videu netko vadi njihovu paletu sjenila ili rumenilo te ih hvali na sav glas i govori kako je savršen omjer cijene i kvalitete (mislim da mi žene na takvu izjavu ne možemo ostati ravnodušne J).

   Njihov prvi proizvod kojeg sam kupila je ruž u nijansi think pink koji meni nikako ne stoji. Super mi je izgledao i prijateljica ga je kupovala te sam odlučila odmah i sebi uzeti jedan pošto je tada bilo nemoguće praktički naći njihove ruževe jer su se prodavali kao na traci. Mojoj prijateljici ruž super stoji i koristi ga svaki dan, ja sam svoj stavila par puta, izgledam strašno s njim i jako mi ima kredastu teksturu tako da eto, treba probati da se zna J. Odlučila sam taj ruž miješati s drugima da vidim mogu li ga nekako spasiti pošto mi ga je žao bacati, moja sestra ga ne želi, a glupo mi je sad prijateljicama poklanjati načeti ruž od 22 kn J. Htjela sam i njega slikati za ovaj post no nisam ga vidjela od 11 mjeseca i stvarno ne znam gdje je sad.

Nakon ovog dugačkog uvoda vrijeme je da se posvetimo i ovome puderu. Stvarno ne znam zašto sam ga kupila, imam pudere s kojima sam zadovoljna i nije bilo potrebe da riskiram no očito moram probati tekući puder svake marke dostupne u mom DM-u. Stajala sam u redu za blagajnu i stalak je bio odmah pored mene, nisam ni imala puno izbora zapravo J. Puder dolazi u 4 nijanse i cijena mu je 38 kn tako da sam pomislila kako nemam puno za izgubiti. Kako se kasnije pokazalo nisam ništa ni dobila :D.



Htjela sam nijansu 816 no bilo ih je samo par i sve su naravno bile načete i zamrljane tako da sam uzela nijansu 817 jer sam mislila ako ništa mogu je na ljeto koristiti pošto imam načete pudere i bb kreme trenutno. 

Kada sam ga otvorila uslijedila su dva razočarenja. Prvo je miris, dakle miris je strašan, plastičan i stvarno ne djeluje kao nešto što želite staviti na sebe. Proizvedeno je u Kini i tada mi je sve bilo jasno. Mali off: mnoge tvrtke proizvode kozmetiku u Kini no postoje europski standardi i američki. Europski su rigorozniji dosta tako da se možemo osjećati sigurno oko upotrebe, dok američki kozmetički standardi zaista nisu na razini na kojoj bi trebali biti.

Ok nazad na puder, nakon plastičnog mirisa drugo razočarenje je veličina otvora na tubici- on je ogroman, dakle u potpunosti ne praktičan! Puder non stop curi, odložim ga na sekundu dok uzmem kist u ruku i on mi već curi po parketu, ma katastrofa. Ne bih preporučila da ga nosite u torbi, ja svoj držim uspravno, s čepom prema gore jer ako ga vodoravno položim samo dobijem veliki nered. 

Žao mi je zbog ovakve slike prljavog proizvoda no ovako on izgleda. počistim sve maramicom nakon korištenja no čim stavim čep na njega i odložim ga opet postane ovakav pa da dobijete sliku veličine otvora i ne praktičnosti

Tekstura mu je čudna, baš plastična, malo gušći tekući puder koji je jako mokar. Nanijela sam ga kistom i to stvarno nije dobro izgledalo. Nije se dalo dobro razmazati, ostavljao mi je crte svuda, nisam ga mogla ravnomjerno nanijeti… onda sam odložila svoj expert face brush i uzela ecotools plosnati kist za tekući s kojim isto nisam bila zadovoljna kao što sam navikla biti. Probala sam ga još nanijeti s dm blenderom i na kraju sam ga stavila prstima i mogu reći da sam s tim načinom najviše zadovoljna no i dalje mi se ne sviđa sam puder.


Pokušaj prekrivanja crte plave kemijske olovke


Što se tiče njegovog ponašanja na licu opet nisam zadovoljna. Imam čisto lice većinu vremena, moj jedini problem su proširene pore i miteseri no opet ne mogu to ni nazvati pravim problemom kada je to nešto što bb krema prekrije u tankom nanosu. Ovaj puder to nije prekrio, mislim pročitala sam recenzije po stranim blogovima i više-manje su ok tako da sam ipak očekivala malo više od ovoga što sam dobila. Nakon par sati bi se za sjajila već po t zoni ali to mi se ipak događa sa svakim drugim puderom tako da to ne mogu njemu uzeti za zlo. Postojanost mu je prosječna i nije mi izazvao nikakve probleme,a  nosila sam ga nekih 15 puta koliko mi je trebalo da isprobam sve načine nanošenja, mijenjala sam i kreme za lice i baze no na kraju dana po meni ovo zaista nije proizvod kojega bih preporučila svojim prijateljicama. Svjesna sam da je svaka koža drugačija i da ne odgovara sve svima no ukoliko tražite pristupačan puder s dobrim prekrivanjem moje mišljenje bi bilo da uzmete Essence  soft touch mousse puder koji je za 33 kn meni bolji od L'orealovog mat magique koji je 77 kn.

Jeste li ga vi probale? :)








Broj komentara: 9:

  1. Baš sam se iznenadila na tvojem neugodnom iskustvu... :/ Očekivala sam pozitivnu recenziju kao i kod većine blogerica.. Da možda nije bio pokvaren? Trenutno imam Maybelline Affinitone kojim sam jako zadovoljna, ali kako se u zadnje vrijeme pojavilo dosat novih pudera, ovaj je bio među nekoliko čija me kupovina zanima. Mislim da ću ga još dobro proučiti prije nego li se odlučim na kupnju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno neznam, naravno da postoji mogućnost da nesto nije s mojim primjerkom kako treba biti no ne znam iskreno koliko cu kupovati drugi primjerak. Jedino ukoliko me internet uspije nagovoriti na to :D. Ja sam naišla na dosta podijeljene reakcije tako da nemogu ni reci da sam ocekivala sad nesto neviđeno sto je mozda i bolje s obzirom kako su stvari ispale no ako ga uzmes na kraju javi dojmove ako se sjetiš :)

      Izbriši
  2. Ajme ko da citam post o nekom sasvim desetom puderu O.o
    Ja ga imam nijansu 818 jer mi je ona 817 presvijetla, meni uopće nema taj neki ''plasticni miris'' moj mirise onako neutralno ko neka krema recimo, ful je lagan na licu uopće ga ne osjeti, solidno prekrije, sviđa mi se to sto se ne zamastim odmah ko nakon nekih drugih pudera, znaci pogodan je za masn kozu (bar meni )
    istina da, pakiranje je mutavo otvor je prevelik, ali evo meni je jucer cijelo vrijeme bio na dnu torbu, i nije mi niš curilo što sam se iskreno začudilo s obzirom na taj otvor....
    I nijasna koju ja imam je vise za ruzicasti podton, a ja sam vise nekak neutralni, al nije mi to bed jer zamatiram sa neutranim ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da si ti nasla proizvod koji ti odgovora :). Sad stvarno počinjem misliti da s mojim ne štima sve jer ja taj miris nikako ne bih opisala kao neutralan, no opet tko ce ga znati :). Mozda ga netko koga zna kupi pa cu ga ici opet mirisati :D

      Izbriši
  3. edit:ispricavam se na gramatičkim pogreškama, brzo sam pisala -.-''

    OdgovoriIzbriši
  4. do sad nisam pročitala ni jednu recenziju o njihovim tekućim puderima, ali moram priznati da me nisu ništa osobito privlačili jer mi ambalaža izgleda prilično nekvalitetno, stvarno me odbijaju pakiranja tekućih pudera u ovakvim tubicama i već možeš predvidjeti da će sve curiti naokolo.

    OdgovoriIzbriši
  5. Da njihova ambalaža te sigurno nece namamiti na kupnju, moze te jedino odbiti :). Imala sam zaista pudera u svakakvim pakiranjima i ne sjecam se da mi je neki bio ovoliko problematičan. Navikla sam da puderi u tubi imaju mali uski otvor, kao neke kreme, a ne ovakav koji je tri puta veći od standardnih

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja sam se jako razočarala u taj puder! Inače sam vjerna Catrice Photo Finish, ali nakon čitanja (samo) 2 recenzije ovog Wet 'n' wild pudera (i zanemarivanja ove ovdje recenzije) odlučila sam se na kupnju i mogu samo reći da sam potrošila vrijeme i novac jer je bilo potrebno obići nekoliko DMova da ga nađem, uzela zadnji primjerak (koji je, btw, izgledao kao da je korišten) i na kraju ipak morala opet kupiti Catrice, jer ovako loš puder kao što je WnW nisam već dugo imala...

    OdgovoriIzbriši
  7. Bas mi krivo to cuti, najgore je kada znas da si dao novce ne na prosječan proizvod vec na nesto sto neces moci ni koristiti koliko ti ne odgovara, i onda jos ulaziti u dodatn trošak kupovanja novog proizvoda :/. Vjerovatno nije bio otvara vec ta zaštitna folija koju ima je stvarno mizerna i ničemu ne sluzi, doslovno sklizne sama od sebe s pudera

    OdgovoriIzbriši