nedjelja, 12. siječnja 2014.

Macadamia no tangle četka


Pozdrav dame J


Danas vam donosim recenziju ove četke za koju mogu bez pretjerivanja reći da mi je zaista spasila kosu, pitate se kako? Imam dugu, moja mama bi rekla i predugu kosu ;), koja je jako tanka i time sklona i petljanju (mislim da se dosta nas bori s tim problemom :/). Da stvar bude gora obožavam kupke i duga tuširanja i tako mi se vrlo često zna desiti da smočim kosu tako dok mi je u repu i onda se to užasno zapetlja. Nekad bih razmišljala o tome da odem do sobe i uzmem škare i jednostavno odsječem pramen koji me toliko mučio! Jednom prilikom sam tako i potrgala neku no name četku iz mullera. Kupovala sam i razne preparate koji bi mi trebali pomoći oko rasčešljavanja, no jednostavno sam imala osjećaj da koristim previše preparata koji su mi na kraju samo otežavali i mastili kosu. Bila sam upoznata s tangle teezerom preko brojnih youtube videa i onda sam na našem forumu vidjela da postoji i Macadamia verzija koja je jeftinija i praktičnija zbog drške pa sam se stoga odlučila za nju J


Naručila sam je na lookfantastic i izašla me stvarno jeftino, oko 65 kn koliko se sjećam :D. naime bila je na popustu 20 posto s time da sam ja još imala 10 posto dodatnog popusta jer mi je to bila prva kupovina. Čekala sam je nekih 12 dana tj prije mogu reći da sam odbrojavala dane do njenog dolaska i stalno zavirivala u sandučić da vidim hoće li mi doći žuti papirić J



Sama četka mi je pre slatka, roza, lagana, praktična… da moram reći nešto negativno o njoj, rekla bih samo to što se malo teže čisti jer mi par dlaka uvijek nekako ostane među tim silnim zupcima. Zupci su plastični i dolaze u dvije veličine (duljine) što je zapravo i tajna njezine učinkovitosti J koristim je preko dva mjeseca i svi zupci su na broju i nisu se savili čega me bilo malo strah jer sam vidjela kako su se neki žalili na to. I sad odakle uopće da počnem sa mišljenjem o ovo četki? J sve što mogu reći je da mi je ovo zaista bila jedna od boljih investicija! Uživam u češljanju, više nema boli, vučenja kose, živciranja kada sam u strci ili želim napraviti neku lijepu frizuru… ova četka je i premašila moja očekivanja, može se koristiti i na suhoj i na mokroj kosi ( što mi je prije bilo ne zamislivo!) no kao njezine najbolje karakteristike osobno bih izdvojila to što mi ne uništava kovrče. Naime imam ravnu kosu i patim za valovima (klasika J) i onda kada već odvojim vremena i izložim kosu tom teroru figara želim i imati neke rezultate, a ne da mi četka na kraju izobliči sav moj rad! No tangle ih lijepo počešlja, olabavi ih malo no one su i dalje postojane i izgledaju kako bi i trebale izgledati. Druga stvar je to što mi zaista daje volumen! Nemam kosu bez volumena, no svi znamo da njega nikada dosta i to mi je odlična stvar kod ove četke jer nakon četkanja s njom kosa se zaista digne od korijena i izgleda bujnije ( rekla bih i sjajnije no ne znam je li to samo u mojoj glavi haha).

Kao što vidite ovu četku bih zaista svima preporučila koji muku muče s kosom, gledala sam sad na lookfantastic i još uvijek im je cijela Macadamnia kolekcija na popustu 20 posto te ako vam je prva kupovina dobiti ćete 10 posto popusta ukoliko ste zainteresirane za kupnju J. Jedino više nema u rozoj boji kako je to bila promocija u listopadu s obzirom na mjesec borbe protiv raka dojke.
Jeste li je isprobali?


Broj komentara: 12:

  1. Imam zelenu cetku i ne bih je dala ni za sta... potpisujem sve receno :) dobra investicija vrijedna svakog dinara.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jel tako? :D. Koliko mi je samo živaca i vremena ustedila... Platila bih i duplo za nju :)

      Izbriši
  2. Ja imam zelenu, ali rozu gledam već duuuuuuugo i mislim da si me nagovorila da je kupim haha :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Hahaha drago mi je da mogu pomoci svima koji dijele moju muku, a i ovako roza zaista slatko izgleda :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Imam istu zelenu i moram reći da sam također oduševljena. Raščešljavanje moje kovrčave kose je postalo puuuuno kraće :D
    nabavila preko svoje frizerke za 65 kn

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zaista si super prošla :). Gledala sam i ja malo kod frizera no svuda su cijene bile oko sto kuna, za tangle teezer i oko 170-190 tako da sam se odlučila za kupovinu preko interneta, srecom da nisam imala nikakvih problema s narudžbom :)

      Izbriši
  5. Ja imam zelenu, htela sam da kupim roze ali kod nas nije bilo. Što se četka tiče potpisujem sve što si rekla. Bukvalno mi je spasila kosu, nema čupanja kose, sada je češljam i kada je mokra(a svi znamo da je tad kosa najosetljivija). Sve moje Drugarice se otimaju oko moje četke jer su oduševljene istom.Iskreno ne verujem da bih mogla da se vratim na stare četke. Ne bi bio isti osećaj :) izvini zbog dužeg komentara stvaro obožavam ovu četku i svima bih je toplo preporučila.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj nemoj se molim te nista ispričavati, zaista me razveseli svaki komentar kojeg vidim bez obzira koliki je on :). Slažem se da nakon ovoga vise nema povratka na obične četke, zao mi je samo sto nisam ovu nabavila i ranije :)

      Izbriši
  6. Ja imam zelenu i odlična mi je.voli ju i moja kćer koja ima problema s petljanjem kose ....više ju nemoram loviti po stanu :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Haha drago mi je da kćerkica vise ne mora bježati :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Imam ju, i to baš rozu kao i ti! :D Odlična mi je četka, vrijedi svake lipe.

    OdgovoriIzbriši
  9. Slažem se, vise bez nje ne bih mogla :)

    OdgovoriIzbriši