subota, 18. siječnja 2014.

Sleek rose gold rumenilo

Kada bih morala izdvojiti brend koji me najbrže osvojio svojim proizvodima bez razmišljanja bih odabrala Sleek. Cijene su im vrlo pristupačne, imaju široku ponudu proizvoda, meni osobno zaista lijepo pakiranje i ono što je najvažnija pigmentacija im je za pasti u nesvijest. Ponudu njihove stranice već znam napamet praktički i sretna sam da sam nabavila sve sa svoje must have liste no moram priznati da svaki put kada vidim njihovu ponudu zaljubim se u neku novu sitnicu J.







Mislim da sam prvi put i čula za Sleek upravo zbog ovog rumenila, rose gold je izgleda jedan od njihovih najprodavanijih proizvoda (vjerojatno zbog usporedne s NARS orgasam rumenilom) no na prvu me boja nije privukla. Pogledala sam milijun swatcheva na internetu i svi su bili narančasti, nije mi iskreno bilo jasno od kuda tolika buka oko tog proizvoda :/. Prošle godine Sleek je za black Friday odlučio počastiti svoje kupce za 20 posto popusta i jednostavno sam morala dati 28 kuna za ovo rumenilo pa makar ga proslijedila sestri na kraju J.  Na kraju nisam mogla kupiti jer su me tražili broj tokena ili tako nešto, ne sjećam se više, no na sreću dragi se ponudio onda da ga kupi kao poklon za svetog Nikolu J. Platio ga je 6 dolara što je zaista mala cijena za sve što ovaj proizvod nudi, cijena mu je duplo manja od svakog drugog rumenila dostupnog u dmu, a vrijedi po meni više od svih njih. Ok, opet sam se poprilično raspričala J. Nakon nekih dva tjedna je stigao do mene i kada sam ga otvorila tek mi je tada postalo jasno o čemu svi pričaju,njegova  boja je stvarno jedna od ljepših koje sam vidjela. Rumenilo nije narančasto, ono je rozo. Divna jedna rozo-breskvasta nijansa sa zlatnim česticama no one nisu kao zlatne šljokice u većini rumenila već daju jedan tako bajkovit finish za koji nisam mislila da postoji van editiranih stanica časopisa. 





Od osobe koja ne skida mat rumenila sa sebe sam postala osoba koja ne izlazi iz stana bez ove nijanse na obrazima. U trenu podigne svaki izgled i ja se osjećam bolje samo zato što znam da ga imam na sebi J.



Rumenilo se lako nanosi i blenda no treba sve to obaviti nježnom rukom jer su njihova rumenila toliko pigmentirana (njihovo kremasto rumenilo koristim tako da jedan mali dio bockalice samo prislonim uz rub pakiranja i to je dovoljno za oba dva obraza) i traju do kada vi želite da traju odnosno dok ih ne skinete J. Pakiranje sadrži 8 grama i rok trajanja je 2 godine od otvaranja.


Sviđa vam se? J










4 komentara:

  1. Imam ga i obožavam ga :) Zapravo su sve njihove stvari poput paleta sjenila jako pigmentirane i kvalitetne.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Upotpunosti se slažem, zaista se radi o odličnoj kozmetici :D

      Izbriši
  2. Hej, nominirala sam te za Liebster nagradu! http://vogueandstrawberries.blogspot.com/2014/01/liebster-nagrada.html :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Wow hvala ti! :). Viđala sam to po drugim blogovima, moral sada ici vidjeti o čemu se tocno radi :). Bas si me razveselila sada :D

      Izbriši